ToT mOtOr

III Ral.li Guileries

El passat 30 d'abril va tenir lloc la segona cursa del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt a la localitat de Sant Hilari Sacalm, amb la disputa del III Ral·li Guilleries. Es van disputar un total de 10 especials cronometrades repartides entre 5 trams a doble passada cadascun: Collsaplana, Coll del Buc, Coll de Revell, Osor i Cladells. L’itinerari de la prova va tenir un recorregut de 233,9 km, dels quals 108,6 km seran de tram cronometrat.

Joan Ollé (Seat Cordoba wrc) a l'ultim tram de la tarda va xocar contra el mur a la curva de l'eix.

Motocross Bellpuig

La vila de Bellpuig compta amb un important circuit de motocross, conegut com el circuit de Montperler. En els darrers temps s´hi han dut a terme anualment importants competicions:

·Campionat del món de 125c.c.
·Campionat D´espanya de 80 i 125 c.c.
·Campionat d´autonomies de 80 i 125 c.c.

III Pujada Arenys de Munt

El proper dia 10 de juliol de 2005 es farà la tercera pujada Arenys de Munt.
Recordem que a la pasada prova l'integrant de Motor Sport Maresme, va ser invitat a realitzar la funció de cotxe 0. A una de les curves, amb l'asfalt humit, va enganxar amb una esquerda i el cotxe se li va anar fins tocar la montanya i bolcar el cotxe.